Kehittyvät kybertiimit ja -prosessit: Kuinka rakennamme mahdollisuuksia ja tulevaisuuden valmiutta

09. maaliskuuta 2022, 08:30 – 10:00 EET

Tämän päivän kyberjohtajien täytyy jatkuvasti uudistaa liiketoimintojaan, prosessejaan ja tiimejään rakentaakseen kestävyyttä tulevaisuutta varten. Liiketoimintaympäristön muuttuminen ja organisaation valmistautuminen digitaaliseen aikakauteen sekä kvanttitietokoneiden tuloon tarkoittavat CISO:lle riskien ja mahdollisuuksien tasapainottamista.

Tämä episodi keskittyy kyberturvallisuuden johtamiseen muutosten läpi. Käymme läpi ajankohtaisia tapauksia liittyen fuusioihin ja yritysostoihin sekä tulevaisuuden kybertiimin rakentamiseen. Kuulemme myös kvanttitietokoneiden asiantuntijalta, miksi kyberturvajohtajien on aika aloittaa valmistautuminen kvanttitietokoneiden tulemiseen ja miten tuo valmistelu aloitetaan.

Tilaisuudessa esiintyvät:
Teemu Ylhäisi
Chief Information Security Officer, OP Financial Group
Dr. Himadri Majumdar Program Manager, Quantum, VTT

Mika Susi
Head of Security – Nordics & Baltics, Thales

Rekisteröidy ilmaiseksi

*Management Events’ Privacy Policy applies

Suora lähetys alkaa:

00
päivää
00
tuntia
00
minuuttia
00
sekunttia
This episode has ended, sign up for the next one today!
CYBER CASE
Ketterä turvallisuusjohtajuus OP:ssa: Menestyksen mahdollistaminen itseohjautuvilla tiimeillä
Teemu Ylhäisi, Chief Information Security Officer, OP Financial Group

CISO:t vahvistavat ja uudelleenrakentavat tiimejään vastauksena digitalisaatioon, pilvipohjaiseen tietojenkäsittelyyn ja monimutkaiseen uhkaympäristöön. Nykypäivän riskien tehokkaaseen hallintaan tarvitaan laajempaa osallistumista liiketoiminnan suunnitteluun sekä yrityksen sisäisten toimintojen välistä yhteistyötä. Miltä näyttävät tulevaisuuden kybertiimin roolit ja vastuut ja miten rakennat menestyvän tiimin?
CYBER CASE
CYBER VISION  Hosted in English 
Valmistaudu kvanttihyppyyn ja vahvista tulevaisuuden kyberkestävyyttäsi
Dr. Himadri Majumdar, Program Manager, Quantum, VTT

Kvanttitietokoneet tulevat pian ylittämään nykypäivän tehokkaimpien supertietokoneiden suorituskyvyn. Tietoturva-ammattilaisille ne tarjoavat uusia mahdollisuuksia parantaa tietoturvaa, mutta yhtä aikaa ne muodostavat vaaran yleisesti käytetyille salausmenetelmille.

VTT rakentaa parhaillaan Suomen ensimmäistä kvanttitietokonetta. Tänään heidän ohjelmapäällikkönsä Himadri Majumdar kertoo kvanttitietokoneiden tuomista hyödyistä yrityksellesi, menetelmistä niiden hyödyntämiseen ja miksi on välttämätöntä, että tietoturvajohtajat alkavat valmistautua kvanttiaikaan nyt liiketoiminnan jatkuvuuden säilyttämiseksi.
CYBER VISION  Hosted in English 
CYBER INSIGHTS
Fuusiot ja yritysostot: Tietoturvajohtajuus ylikierroksilla

Fuusiot, yritysostot ja-myynnit kiinnittävät organisaation huomion ydinkysymyksiin: mitä arvoa haluamme tuoda asiakkaille, mikä on tehokkain toimintamalli sen toimittamiseksi ja mitä nämä strategiset valinnat merkitsevät liiketoimintaprosesseillemme ja yritysarkkitehtuurillemme. Nämä päätökset horjuttavat perustaa, jolle yrityksesi turvallisuus on rakennettu, tuoden uusia riskejä mutta myös uusia mahdollisuuksia.
CYBER INSIGHTS

NEWSLETTER

Don’t miss valuable business insights!

Subscribe to our Newsletter to receive the latest news and reports

Copyrighted 2021 Management Events